De kolder in de kop. - Reisverslag uit Isla Cristina, Spanje van Theo en Matty Welten - WaarBenJij.nu De kolder in de kop. - Reisverslag uit Isla Cristina, Spanje van Theo en Matty Welten - WaarBenJij.nu

De kolder in de kop.

Door: Mattheo2012portugal

Blijf op de hoogte en volg Theo en Matty

19 Juni 2012 | Spanje, Isla Cristina

Vanmorgen rond 9.30 uur vertrokken richting Mertola, we reden terug vanuit Sagres naar Lagos. Een mooi historisch plaatsje met een rijke geschiedenis. Daar gingen we tanken en en weer door langs de Algarve. Het weer is er heerlijk, de kustlijn prachtig. Dus reden we lekker in ons hemdje over N-wegen richting Faro om van daar uit richting het noorden te rijden.
Zo maar bij een stoplicht kregen we de kolder in onze kop. We zitten nog maar 60 km van Spanje en het weer is heerlijk.
Zullen we de boel de boel laten en doen waar we zin in hebben. Over en weer kwam nog een zwak argument om ons aan ons plan vast te houden, maar het pleit was al beslecht. Zonder route en zonder specifiek doel zijn we naar de Spaanse grens gereden bij Monte Gordo. Om uiteindelijk te eindingen op Isla Cristina, zo'n 10 km over de grens in Spanje. Dus meteen de klok weer een uur vooruit gezet, want anders zijn we straks in de war.
Daar zitten we dan. In een leuk hotel met zwembad en een papagaai die het achteruitrijden van een vrachtwagen nadoet. Dat is wel gezellig al je je motor achteruit zet maar aan het zwembad als je op je rug ligt doet hij het ook. Hij lijkt het nog niet helemaal begrepen te hebben. Straks lekker eten aan het strand maar daar is het nu nog veel te warm voor (16.30 uur en 32gr.)
Wat we morgen gaan doen? Daar gaan we eens over nadenken vanavond bij het eten en anders zien we morgen wel weer wat de dag brengt.De volgende afspraak is pas de 25ste in Andorra.
Dus we zien het wel.

• 19 Juni 2012 - 14:36

Klikklak:

Tjonge, jullie hebben het maar zwaar!!!

• 19 Juni 2012 - 14:39

Henk En Ria:

Theo
    Als goedgeaarde Nederlanse belasting betaler is dit een grote schande.
    Je hoort wel je verantwoording te nemen.
    Zonder plan en doel ergens op af past niet.
    Wij wijzen je daarom ook een terecht, niet meer doen.
    Groetjes en veel plezier.

• 19 Juni 2012 - 15:03

Jet:

zooooo dat ziet er super relaxt uit :-) genieten maar

• 19 Juni 2012 - 15:07

Aad:

Jullie gaan ons toch niet achtervolgen he? Gisteren hebben wij namelijk overnacht in Isla da Cristina. Maar dan op de camping daar. Ha, ha, niet mijn naam roepen hoor. Lekker he die zon. Wij zitten nu even voorbij Cadiz.

• 19 Juni 2012 - 17:24

Trudy:

Heb ik gisteren eindelijk de routebeschrijving meegenomen bij ons pap (was ik tot nu toe vergeten), gooien ze het helemaal om.......
    Ik zou zeggen: geniet ervan!! Jullie hebben de juiste spirit te pakken kennelijk.
    Kusje van je zusje

• 19 Juni 2012 - 22:32

Ruud Lucassen:

Geweldig, die papagaai........Blijven jullie nog maar een tijdje daar, want er gaat nog meer gekort worden op de gezondheidszorg. Je mag pas met pensioen, als je zelf patient bent geworden.........
    lucky

• 20 Juni 2012 - 07:05

Victor:

Fijn hoor; gewoon je neus achterna gaan.
    Gefeliciteerd met Terry en geniet van het leven.

Dikke kus