Met het treintje naar Lissabon. - Reisverslag uit Cascais, Portugal van Theo en Matty Welten - WaarBenJij.nu Met het treintje naar Lissabon. - Reisverslag uit Cascais, Portugal van Theo en Matty Welten - WaarBenJij.nu

Met het treintje naar Lissabon.

Door: Mattheo2012portugal

Blijf op de hoogte en volg Theo en Matty

17 Juni 2012 | Portugal, Cascais

Uitslapen is niet mijn favoriete bezigheid maar vanmorgen is het er toch van gekomen. Na het ontbijt zijn we met het treintje naar Lissabon gegaan. Want dat stond ook nog op het programma.
Maar eerst terug naar gisteravond, de afsluitende muziekavond van het HOG festijn. Het begon allemaal nog met goede muziek van Led Zeppelin maar wat daarna op het podium kwam?????
Eerst een over en weer complimenteren van de plaatselijke overheid en de Hog organisatie voort de prettige samenwerking en het uitwisselen van cadeautjes aan elkaar. Vlaggetje hier, speldje daar, knuffel en dan de volgende die belangrijk was.
Na 20 minuten hadden we die onzin gehad kwam de presentator/aankondiger melden dat we weer muziek kregen en wel van Tribute to Elvis.
Hij leek niet op Elvis, hij zong niet als Elvis en hij zong nummers van Tina Turner. (die het had op haar oude dag 100 keer beter gedaan) Dan maar hopen op de Tribute to Abba band. Nou dat was zo gelikt en braaf daar lusten de honden geen brood van. Wat moet nou een kwijlbandje met eerste de beste amateurs met pruiken op op een Harley feest????
Toen ik de kans kreeg en de presentator vroeg wat dit voor een onzin was: "Het is niet mijn keus hoor, ik vind het ook niks."
Weg was hij om de verdere avond niet meer te voorschijn te komen.
Zelfs het bier smaakte niet mee dus zijn we maar afgedropen.
Vanmorgen dus naar Lissabon. Met de trein. Krijgen we 2 kreeg controle, gebeurt anders nooit , alleen op zondag. (de rest van de week hebben ze zeker vrij of is het een bijbaantje, wist een van onze medepassagiers te melden)
In Lissabon hebben we de bekende bouwwerken bekeken en zijn we de oude stad in geweest met de Hop on -Hop off. Leuke foto's gemaakt maar ik vind Porto een leukere en gezelligere stad. Nou tot morgen maar weer.

• 17 Juni 2012 - 17:19

Aad En Ingrid Tas:

Ha Theo en Matty, jullie zijn dus weer boven water. We zien elkaar zo meteen. Ik heb wel al honger en dorst. Tot zo.

• 17 Juni 2012 - 17:59

Klikklak :

Hahaaaha, ik had je graag daar willen zien op het "feest". Ik kan me er
    wel iets bij voorstellen. Je verwacht tenslotte een HOG feest met hard rock o.i.d.
    In plaats van Mieke Telkamp of Rob de Nijs
    vanochtend dacht ik nog "het is alweer voorbij dat gebeuren".
    Nog veel plezier

• 17 Juni 2012 - 22:48

Martin Kistemaker:

Hoi Matty en Theo, zoals ik lees heb ik begrepen dat het gewoon een klote afscheidsavond was, dat is jammerj, jullie hadden er veel meer van verwacht, maar zo gaat dat nu eenmaal, en dan kom je er achter dat hte thuis, in Nederland toch nog niet zo slecht is, maar wie weet kunnen ze ook niet veel méér kwaliteit leveren vanwege hun naderende fallisement,
    Dus het treinreisje was wel leuk naar L.bon, behalve die 2 controles, ja het klopt ik heb het nagekeken, mensen die daar bij de spoorwegen werken??? hoeven maar 1 dag in de week op hun werk te verschijnen, de rest hebben ze vrij, en ze gaan met hun 52e al met pensioen,
    Maar ze moeten wel op ene dag zoveel mogelijk contoles verrichten, en in de hoop dat ze een keer een bekeuring kunnen mogen uitschrijven, maar dat doen ze uiteindelijk toch ook weer liever niet, want dat is zeer vermoeiend, namelijk dan moeten ze eerst weer een collega bellen, die gespecialiseerd is in bekeuringen schrijven,en ga zo maar door, zo gaat dus Portugal naar de kl.... Ronaldo speelt niet voor niets in Madrid, nou stop ik want het wordt nu echt slap gel... jullie hebben weer heerlijk genoten, wij ook,,,,, dus tot morgen maar weer, " de ballennnnnnn".

• 18 Juni 2012 - 06:00

Ruud Lucassen:

Jammer van de slotavond, maar wellicht was het geld op...
    Wat een mooi monument voor Vasco da Gama, en terecht. Want zonder Garmin of TomTom toch zoveel ontdekken is best gedurfd.
    Wens jullie 'n droge veilige terugreis. Doe er niet te vlug over, want je komt anders in een drijfnat Holland terug.
    lucky

• 18 Juni 2012 - 11:37

Bouk En Berna:

HeHe, ben weer klaar met alle verhalen bij te benen :)
    Vind het fantastisch wat jullie allemaal te zien krijgen,en dat er toch zoveel leuks te beleven is ondertussen :D
    Ben ook wel heel blij dat jullie je pauzes nemen,en hier en daar van een geweldig concert mogen genieten:P
    Blijkt wel dat jullie het vet naar de zin hebben,blijf schrijven,en vooral foto's plaatsen,dan volgen wij jullie vanaf een regenachtig,en vooral winderig TEXEL :D