2 Rode kreeften
Door: Mattheo2012portugal
Blijf op de hoogte en volg Theo en Matty
15 Juni 2012 | Portugal, Cascais
Zoals gisteravond al gemeld zouden we naar het festivalterrein.
Daar zijn we geweest (op faceboek zag ik al foto's) en het was inderdaad vreselijk gezellig, met een hapje en een drankje en veel leuke mensen.
Ze kwamen echt overal vandaan Mensen gesproken uit Noorwegen en Cairo. Maar ook gezien vanuit Letland tot Ierland. Dus het was een heel internationaal gezelschap. De muziek was goed om aan te horen en Aad heeft bijna de hele avond aan de rand van het podium gestaan, Volgens mij wordt hij zo doof als een kwartel, zoveel geluid kwam er uit die boxen.
Dat ter aanvulling van gister. Vandaag hebben we lekker een dagje niks gedaan. We hebben bijna de hele dag op het strand gelegen en zijn op het eind van de middag met de motor naar Cascais gereden om de kraampjes met een bezoek te vereren. Straks even lekker wat eten en vanavond het zelfde recept als gisteravond, maar daarover morgen meer.
15 Juni 2012 - 17:51
Ien:
Oooohhh Matty !!!!! Ik ben een kreeft maar dit ; dat wordt komkommer !! -
15 Juni 2012 - 17:54
Klikklak:
Ik mis de voorkant bij Matty. Zeker vergeten Theo?
15 Juni 2012 - 18:50
Ien:
Oh ja wat eten betreft vlgns mij Espetadas i.p.v. : espada maar..........wacht het af. knuf
15 Juni 2012 - 19:31
Martin Kistemaker:
Sorry maar ik was vandaag anders begonnen, dus eerst de foto's bekijken i.p.v. de tekst, ik dacht tjeetje wat is daar allemaal te beleven op dat evenement, en dat die dame met die blote rug tot het entertainment van de H.O.G. behoorde, want ik kan me best voorstellen dat jullie je daar wel bij thuis kunnen voelen, de personen in kwestie goed kennende, tot ik de tekst las en concludeerde nadat ik de vormen op de foto in ogenschouw heb genomen, en die dit bevestigden dat het toch Matty was,
Tjonge Matty, daar zul je toch nog wel even jeuk van krijgen ( op je rug bedoel ik dus hé ) over een paar dagen, en nu flink wat factor 60 gebruiken, en Theo, de eerste dagen lekker je handen in je pyamabroek houden hoor, want anders,,,,,,,,,,ik weet als ervaren rot, hoe ze kunnen reageren, dus veel sterkte, alles gaat weer over, dus ook de vervelende dingen.
Beter 100 rode kreeften op het strand, dan 1 rode ( van deze soort) op je bordje krijgen,,,,( in taal van R.L. ) gaat zo door,,,, wij hebben de pret ervan, jullie de lusten en lasten, nou dat was het dan weer voor vandaag, gr. M uit A. -
15 Juni 2012 - 21:11
Tessa:
Wow mam!! Haha, blij te weten dat ook jullie nog wel eens verbranden en ik het dus niet van een vreemde heb :-p Klinkt allemaal erg leuk wat jullie meemaken maar ik kan toch niet wachten op het aanstaande fotoalbum en jullie uitgebreide verhalen daarbij. Succes de aankomende dagen!
Kusjes! -
15 Juni 2012 - 21:37
Anneke:
au....... -
15 Juni 2012 - 22:29
Ruud Lucassen:
Zier er allemaal heel gelikt uit! Wat een verbroedering en lekker sfeertje. Matty, yoghurt op je rug wil ook helpen, en Theo moet het advies van Martin opvolgen.
Muzikaal is het uit te houden?
lucky