Een dagje doorscheuren - Reisverslag uit Cascais, Portugal van Theo en Matty Welten - WaarBenJij.nu Een dagje doorscheuren - Reisverslag uit Cascais, Portugal van Theo en Matty Welten - WaarBenJij.nu

Een dagje doorscheuren

Door: Mattheo2012portugal

Blijf op de hoogte en volg Theo en Matty

14 Juni 2012 | Portugal, Cascais

Vanmorgen na enkele dagen onze motoren weer opgezocht die we 3 dagen geleden hadden geparkeerd in een beveiligde parkeergarage vlakbij het hotel. Je kon aan de lampjes zien dat ze blij waren dat ze weer van stal werden gehaald.
Ze hadden wel zin in een stevige tocht van zo'n 400 km. Toen we eenmaal opgezadeld waren ging het er meteen stevig tegenaan. Regenpakken aan want voor de afwisseling regende het voor de zoveelste keer.
Hellingen van meer als 10% naar beneden op ouderwetse Belgische kasseien met veel bochten werk.
Matty had als echte biker de koppositie ingenomen, alsof het haar dagelijkse werk was.
Helemaal goed ging dat. Dus toen we eenmaal de stad uit waren hadden we onze vuurdoop voor vandaag wel weer gehad.
We zouden de snelweg nemen naar Aveiro om daar met het pontje over te varen (de laatste deze vakantie)
Helaas, helaas het pontje voer niet want zo wist een werknemer van de haven te vertellen, hij was ter reparatie tijdelijk uit de vaart.
Wij hadden echter de sterke indruk dat het pontje definitief uit de vaart is genomen om de 8 km terug liggende betonnen brug er niet voor Jan Joker te laten liggen.
Dus moesten we weer 8 km terug om vandaar uit onze weg te vervolgen. De weg naar Aveiro dus maar overgeslagen want dan zouden we wel erg laat in Estoril aankomen.
Het bleef onderweg bewolkt met af en toe regen dus de zin om nog door een natuurgebied te rijden nam mn. bij mij wel erg af. Wetende dat het in Cascais/Estoril mooi weer is!!!!
Dus zijn we op de snelweg gebleven en waren we om 16.00 uur in het hotel.
In een stralende zon met een temperatuur van 25 gr. of meer.
Vanavond naar Cascais
(het festivalterrein) met het treintje €3,40 voor een retour.
Het is al vaker gezegd: Het kan niet missen dat het land met deze prijzen failliet gaat. We gaan nu een paar dagen echt genieten. Dus tot kijk maar weer.

• 14 Juni 2012 - 19:34

Tino Boots En Fam.:

we lezen elk verslag en genieten er van.
    Nog heel veel plezier en blijf schrijven.

• 14 Juni 2012 - 22:06

Martin Kistemaker:

Zo, dus jullie zijn nu op de bestemming, toch ?, dus nu ff een paar dagen feesten, zuipen, dansen en overige ondeugende dingen, wel doe je best en laat je maar ff lekker gaan, verstand op nul, en de greten aan iedereen die wij ook kennen, speciaal voor J v.d. M. die schijnt er ook al ergens rond te hangen lazen we op facebook,
    Tot morgen dan maar weer, als je tenminste nog schrijven kan met al die versnaperingen daar, maar dat zal wel meevallen, want jullie zijn altijd zeer gediciplineerd,,,,,,,,Gr. M. uit A

• 15 Juni 2012 - 06:32

Ruud Lucassen:

Ja die opwarming van de aarde heeft tot gevolg dat we in Nederland de cv aan doen in juni 2012! Bij jullie zou het zon-overgoten moeten zin, maar je verslijt je regenpak.
    Leuke foto van die ooievaars. Stuur deze maar door naar de PvDD Marian Thieme. Wij creëren stiltegebied en leggen bouwwerken stop voor zo'n fraaie ooievaar.
    Vergeet niet 'n mooi shirt te scoren in Estoril.
    Veel plezier,
    lucky