Een peperig etentje - Reisverslag uit Villaviciosa, Spanje van Theo en Matty Welten - WaarBenJij.nu Een peperig etentje - Reisverslag uit Villaviciosa, Spanje van Theo en Matty Welten - WaarBenJij.nu

Een peperig etentje

Door: Mattheo2012portugal

Blijf op de hoogte en volg Theo en Matty

08 Juni 2012 | Spanje, Villaviciosa

Vanmorgen vanuit Santander vertrokken om na een km de hele groep al weer kwijt te zijn. Dat hebben we al meer mee gemaakt.Na een heel stuk gereden te hebben en verschillende telefoontjes over en weer waren we weer als groep bijeen.
We zijn over vele bergen gereden en hebben vele mooie plekjes gezien, Terwijl de geiten, paarden en koeien soms over de weg liepen.
Op de verschillende stops foto's gemaakt van allerlei vogels zoals de spaanse gier en arenden.
Toen we uiteindelijk laat in de middag in Villaviciosa aankwamen hebben we een hotel gezocht.
Tijdens de warme maaltijd kregen we het over peper en het gebruik van een pepermolen. Nou wil het toeval dat er weinig peper zat op het bijgerecht wat ik had besteld. Dus tijdens het gesprek draai ik de deksle van het peperpotje af en heb dus een bord vol peper op het gerecht. De tafel zag zwart, mijn bord zat onder en mijn neus begon vreselijk te jeuken.
U snapt het al, dat leidde tot en algemene hilariteit en bij mij tot jeukende ogen, een niesbui en veel gelach tussen het niezen door.
We hadden weer een topdag, maar dat snapte u al.

• 08 Juni 2012 - 21:26

Paulien Scheffer:

Vul hier je reactie in...

Het moet toch vreselijk vermoeiend zijn om al die bergen op en af te rijden ! Maar wat heerlijk om geen files en drommen mensen te zien .
    Geniet iedere dag van jullie verslag. Theo heeft i.e.g. geen niespoeder nodig !

Rusten jullie wel genoeg ?

• 08 Juni 2012 - 21:26

Paulien Scheffer:

Vul hier je reactie in...

Geniet iedere dag van jullie verslag. Theo heeft i.e.g. geen niespoeder nodig !

Rusten jullie wel genoeg ?

• 08 Juni 2012 - 22:06

Ruud Lucassen:

Dit is het helemaal, Theo! Je kan zien dat je nu los bent van je werk in de psyche van de mens.
    Geweldige foto's van o.a. Henk & Yvonne hun brommer (maar wel 'n fraaie witte!!) en van Aad, die 'n broodje kalkoen in 2 happen naar binnen werkt.
    Top Theo, ga zo door en m'n buikspieren (wel wat uitgerekt) begeven het!!!
    lucky

• 09 Juni 2012 - 07:32

Martin Kistemaker:

Met bier spoel je zo de pepersmaak wel weer weg toch ??, ( flink veel bier dan ) en weer prachtige foto,s hoor, kijken al weer uit naar de volgende aflevering, tot morgen,,,,,,,,,gr. M.