Een gezellig weerzien - Reisverslag uit Santander, Spanje van Theo en Matty Welten - WaarBenJij.nu Een gezellig weerzien - Reisverslag uit Santander, Spanje van Theo en Matty Welten - WaarBenJij.nu

Een gezellig weerzien

Door: Mattheo2012portugal

Blijf op de hoogte en volg Theo en Matty

07 Juni 2012 | Spanje, Santander

Vandaag vanuit onze vorige slaapplek vanmorgen met mooi weer vertrokken naar Santander. Onderweg hadden we mooi weer.
tot ongeveer 25 km voor de bestemming toen kregen we regen, daarom op het laatste stuk de snelweg genomen ipv via de 2 baanswegen en via de kust.
Een bijzonderheid vandaag was het bekijken van de kroningsboom van de koningen van Baskenland in Guernica. Daar waar de vroegere koningen vsn Baskenland tot koning weren gekroond. Daar waar tevens het schilderij van Picasso "de Guernica" in een mozaïek aan een muur is bevestigd vlakbij het parlement van het onafhankelijke Baskenland in de regel samenkomt.
Eenmaal op de plaats van bestemming kwamen we Aad/ingrid en Henk/Yvonne tegen zoals afgesproken.
Dat resulteerde in veel gelach om allerlei ongein een samen eten en een ijsje toe. Dos Boules om met Aad te spreken.

• 07 Juni 2012 - 20:05

Aad:

Dit is weer een mooi Wkipedia Theodorus verhaal. Heb een alleraardigst biertje met je zitten slempen. Super man. Heel gezellig.

• 07 Juni 2012 - 20:13

Martin Kistemaker:

Schitterend, spetterend, ik zie het voor me, kan me erallse bij voorstellen, ga zo door, tot morgennnnnnnnn,

• 08 Juni 2012 - 06:28

Ruud Lucassen:

Het valt me op dat Theo nauwelijks foto's maakt, die wij mogen zien. Vorig jaar in de USA heeft Theo er 5821 gemaakt, en nu nog maar een paar?
    Gelukkig heb je je paspoort meegenomen uit het vorioge hotel en kon je al gauw aan 'n biertje.
    De sfeer ziet er uitstekend uit en dat geeft het vakantiegevoel nog 'n extra impuls.
    Bikers heb veel plezier en geniet er van,
    lucky

• 08 Juni 2012 - 14:17

Joost Min :

Hallo Theo & Matty.
    Bijna de gehele reisroute heb ik ook ooit eens gevolgd tot aan Porto.
    Vooral Normandië (panorama) en kust /Bretagne vissersplaatsjes indrukwekkend.
    Baskenland vond ik erg groen en het volgen van de slingerkusten heerlijk ontspannen.
    Kortom wat jullie meemaken dat spreekt mij wel aan.
    Veel motorplezier en nieuwschierig naar jullie bevindingen.

• 11 Juni 2012 - 06:32

Hallo Matty:

Vindt het erg leuk je reis verslag. Lees het iedere keer, maar heb niet zoveel tijd om te antwoorden moet je me maar niet kwalijk nemen. Fijne vakantie.

Groetjes Margaret.