Manjana, Manjana - Reisverslag uit Orio, Spanje van Theo en Matty Welten - WaarBenJij.nu Manjana, Manjana - Reisverslag uit Orio, Spanje van Theo en Matty Welten - WaarBenJij.nu

Manjana, Manjana

Door: Mattheo2012portugal

Blijf op de hoogte en volg Theo en Matty

06 Juni 2012 | Spanje, Orio

Vandaag een dagje niets doen. Dus uitgeslapen, door het dorpje gewandeld en serveza gedronken.
Door het dorpje wandelen was een verplichte aangelegenheid want de spaanse werkster kwam om 11.00 uur vragen of ze alstublieft nu eindelijk de kamer mocht schoonmaken? Hebben ons met veel moeite van onze luie stoel op het balkon verheven en zijn dus aan de wandel geraakt.
Daar op een terrasje beland en omdat we morgen toch weer Aad tegenkomen maar aan het voordrinken geraakt. Dat smaakte zo goed dat we onze gedachten er bij verloren en bij terugkomst in het hotel zomaar in de Spa belanden inclusief sauna. We hadden het gebeuren voor ons zelf. Jammer dat Ineke er niet bij was, die had dat volgens mij ook heel leuk gevonden.
Nou zo dadelijk nog even wat eten en dan gaan de oogjes weer toe want van zo'n zware dag wordt je best wel moe.

• 06 Juni 2012 - 17:13

Ien:

Hey lieverds wat dacht je van Ferry !!! Mijn tijd komt nog wel ....geniet lekker knuf

• 06 Juni 2012 - 17:17

Klikklak:

Oh, doe ik niet meer mee?

• 06 Juni 2012 - 17:20

Theo En Matty Welten:

Met 2 vrouwen is altijd leuker als met 2 mannen, toch???

• 06 Juni 2012 - 17:35

Ok. 1 punt voor jou!

• 06 Juni 2012 - 17:43

Klikklak:

Ik heb zo'n gevoel dat jullie heerlijk relexed bezig zijn.
    Gewoon lekker dom niks doen. Geweldig.

• 06 Juni 2012 - 18:16

Aad:

Ha die Theo men Matty. Wij zitten in Santander in het Hospedaje. Wel een grappig hotel zonder ontbijt en zonder diner. Maar geen probleem. We zitten hier midden in de stad. Motors staan gewoon op straat tussen de scooters in. Natuurlijk jatten ze liever zo een scooter dan zo een achterlijke Harley, ha, ha. Maar je kunt ook in de parkeergarage. Misschien doen we dat morgen wel. Zie je spoedig. Wij gaan nu wat eten en ik ga even Cerveza trainen.

• 06 Juni 2012 - 19:52

Ien:

weet je wat het leuke is van dit soort verhalen en foto's ;KIJKEN WE NU NAAR : The longest day

• 06 Juni 2012 - 19:55

Tessa:

Leuke bikini mam!

• 06 Juni 2012 - 22:23

Martin Kistemaker:

Wordt vast Super gezellig als jullie Aad & Ingrid daar ergens omtmoeten, ik zie het voor me, geniet van alle momenten, we blijven jullie volgen,,,,,,,,,,, Tot morgen en gr. M. + X, ook aan A en I,

• 06 Juni 2012 - 22:46

Paulien..:

Ik miste Sinterklaas op die boot... ! Wat een prachtige foto,s maakt die man vanjou Matty !
    Is steeds weer genieten. Goede reis verder .....

• 07 Juni 2012 - 10:33

Rixt:

Dus toch maar even lui??? Veel plezier verder...