De kop is er af. - Reisverslag uit Bourbourg, Frankrijk van Theo en Matty Welten - WaarBenJij.nu De kop is er af. - Reisverslag uit Bourbourg, Frankrijk van Theo en Matty Welten - WaarBenJij.nu

De kop is er af.

Door: Mattheo2012portugal

Blijf op de hoogte en volg Theo en Matty

31 Mei 2012 | Frankrijk, Bourbourg

Vanmorgen rond 10.00 uur van uit Heerhugowaard, met een bewolkte hemel, die enkele uren daarvoor nog liters naar beneden liet vallen.
We namen de gok en deden geen regenkleding aan. Dat kwam mooi uit
want het bleef de hele dag droog.
Via de snelweg richting Zeeland via het veer over de nieuwe maar bij Roozenburg en daarna niet helemaal via de buitenste Deltawerken maar dit keer een stuk meer naar binnen, via de Grevelingendam en de Zeelandbrug. Als je naar de foto kijkt lijkt hij een beetje op een brug die we mogelijk later deze week ook nog tegen komen bij Nazare, hier in Normandië.
Bij Cadzand ons eerste vakantiegebakje (apfelstrudel met slagroom, want we zitten in Zeeland en in de zomer is het Deutsch Zeeland dus geen appelgebak maar apfelstrudel)gegeten, in de zon op een terrasje aan het strand. Dan weet je weer waarom je vakantie hebt en er samen steeds weer op uit wil trekken.
Straks lekker een biertje en nog wat eten voor dat we de oogjes gaan sluiten want zo'n eerste dag is toch altijd weer inspannender als je denkt.
Nou tot de volgende keer maar weer!

• 31 Mei 2012 - 16:40

Reny:

Gaaf, heel veel plezier en hou de glimmende kant boven ;-)
    Vraagje voor de niet zo goede lezers onder ons: klopt het dat jullie nu in Bourbourg zitten??
    Have fun!

• 31 Mei 2012 - 20:02

Ien:

Goede morgen ! Denk n.l dat jullie op 1 oortje liggen. En dat stoeien is dus gelukt. De foto's zijn gelukt. Tot straks.

• 31 Mei 2012 - 20:31

Melvyn:

beetje verwarrende zinnen, maar k heb het eruit kunnen halenxD
    mooi dat jullie een lekker begin hebben gehad, dat is meestal het halve werk:P
    naja, k ben benieuwd naar het volgende bericht^^

• 31 Mei 2012 - 21:10

Lucky:

Kan je ons een routekaartje laten zien met de gereden route?
    Jullie hebben geluk gehad met het weer; in Wervershoof veel regen, maar ieder krijgt wat ie verdient heeft, denk ik...............
    De laatste berichten van Yvonne van den Horn inzake reflectie op helm geven 'n andere lezing dan de ANWB. De Knmv zegt dat alleen een reflectie van 150 cm2 op je pak voldoende is voor buitenlanders. Dus een armbandje om je mouw zou voldoende zijn. Tenzij de fliques vermoeden dat je toch een Fransman bent..............
    lucky

• 31 Mei 2012 - 21:12

Lucky:

Sorry, je landkaart zit er geweldig bij, als je er op klikt!

• 01 Juni 2012 - 10:36

Aad:

Moo allemaal. Dan gaan we heel langzaam dezelfde richting op. Wij zitten nu in de wachtkamer van de ferry van Ierland naar Engeland. Nog 6 nachtjes slapen en dan kunnen we elkaar beknuffelen. Ik kijk er naar uit, ha, ha. Hou het allemaal heel en blijf overeind. xxxxx

• 01 Juni 2012 - 10:40

Ingrid En Aad.:

Ik sluit me aan bij het knuffel verhaal van Aad, ik kijk er naar uit.
    Is Pauline ook weer een volgster van jullie, zou ik wel gezellig vinden.
    Tot over 6 nachtjes slapen dus. En voor jullie geldt: Rechts rijden en goed uitkijken. hihi. Doeii.

• 01 Juni 2012 - 17:39

Tessa:

*jeej* veilige eerste dag!