We zijn er klaar voor, we kunnen vertrekken. - Reisverslag uit Heerhugowaard, Nederland van Theo en Matty Welten - WaarBenJij.nu We zijn er klaar voor, we kunnen vertrekken. - Reisverslag uit Heerhugowaard, Nederland van Theo en Matty Welten - WaarBenJij.nu

We zijn er klaar voor, we kunnen vertrekken.

Door: Mattheo2012portugal

Blijf op de hoogte en volg Theo en Matty

30 Mei 2012 | Nederland, Heerhugowaard

Matty is haar laatste klusjes aan het doen en ik heb tassen op de motoren vastgesjord. Het huis is aan kant.
Matty heeft, zoals afgesproken de motoren gepoetst en ze staan te glimmen in de zon. Maandag nog gezellig met het hele gezin rond de BBQ wat gegeten. Bij die gelegenheid ook nog wat afspraken gemaakt want ja ook de hond en de katten
moeten de komende maand door zien te komen en wat te eten krijgen. Gegevens hebben we op diverse plaatsten achtergelaten, want gezien de verslechterende situatie rond mijn moeder weet je maar nooit of we eerder teruggeroepen worden. We gaan er niet van uit, maar het is beter goed geregeld als paniek in de tent.
Morgen rond 10 uur gaan we rijden, hopelijk blijft het nog even droog tot we Nederland uit zijn, want in België schijnt morgen, volgens de weerberichten aldaar het zonnetje.

• 30 Mei 2012 - 09:09

Dries:

Spannend allemaal, we hopen dat jullie heel erg veel plezier hebben!
    Goeie reis
    Marion & Dries

• 30 Mei 2012 - 09:15

Klikklak:

Dit is nu écht de allerlaatste keer dat ik jullie een hele fantastische en mooie vakantie wens. De afgelopen weken heb ik jullie al tig keer een goede vakantie gewenst. (hahhaaa) Tja, elke keer denk ik dat we jullie de komende weken niet meer zie. Maar je ziet, we komen elkaar dan toch weer ergens tegen. Ik hoop dat jullie niet onverwachts terug moeten keren. Daar gaan we maar niet van uit, toch?
    Rij voorzichtig en geniet. Het leven is al zo kort. Zal proberen jullie te volgen.

O ja, Ien is nog ouderwets. Die zou jullie nog even bellen, vanmiddag o.i.d.

Até a vista

• 30 Mei 2012 - 09:16

Martin Kistemaker:

Heel veel plezier, mooie weer en behouden vaart,

• 30 Mei 2012 - 10:29

Henk En Ria:

Veel plezier en veel mooi weer, wij zijn toch wel een beetje jaloers hoor.
    Nog even over het poetsen van de motoren door Matty, hoe doe je dat Theo?
    Zeg je gewoon b.v. "Matty poetsen"? of heb je andere manieren.
    Ben er wel nieuwsgierig na.
    In ieder geval mooie reis en doe voorzichtig.

• 30 Mei 2012 - 13:39

Karin:

Goeie reis!

• 30 Mei 2012 - 13:46

Minke En Olav:

Dat ziet er allemaal goed uit;zowel de gepoetste motoren als die grote bulten achterop.Lekker de warmte en het avontuur tegemoet.
    Heel veel plezier en blijf uitkijken bij het oversteken!
    Goeie reis.

• 30 Mei 2012 - 16:15

Aad En Ingrid:

Heerlijk om te lezen dat jullie er klaar voor zijn. Doe voorzichtig want wij willen jullie wel zien in Satander. Heel veel plezier toegewenst en tot spoedig. Wij lezen jullie verhalen wel. Groetjes en dikke kussen.

• 30 Mei 2012 - 18:16

Ingrid En Aad.:

Hoi Matty en Theo,
    geniet nog maar even je mooie gepoetste motoren. Wij rijden nu een weekje al in de rondte en van het poetsen, zie je weinig meer, hi hi.
    Maar dat mag vooral de pret niet drukken.
    Vast een hele goede reis en over een goede week, kunnen we lekker bijkletsen, denk ik zo.
    Doeii, Ingrid