Beide motoeren klaar - Reisverslag uit Heerhugowaard, Nederland van Theo en Matty Welten - WaarBenJij.nu Beide motoeren klaar - Reisverslag uit Heerhugowaard, Nederland van Theo en Matty Welten - WaarBenJij.nu

Beide motoeren klaar

Door: Mattheo2012portugal

Blijf op de hoogte en volg Theo en Matty

10 Mei 2012 | Nederland, Heerhugowaard

Zo Matty haar motor ook klaar voor de reis. Voor de zekerheid ook maar even naar de ANWB geweest You never now :-)
Het werk is ook op de hoogte dat we voorlopig niet te bereiken zijn.
Theo is nog het een en ander aan het plannen omdat ik voor m'n verjaardag hotel bonnen heb gehad die we nu mooi kunnen gebruiken.
Nu nog wat Email adressen zoeken omdat die nog niet aangemeld zijn voor deze waarbenjij
Verder gaan er geruchten dat we een dag eerder weggaan :-)
Tot snel weer.

• 10 Mei 2012 - 17:08

Herman:

De motoren zijn klaar en de rest?
    En nu maar uitzien naar een mooie reis met goed weer.

• 10 Mei 2012 - 17:36

Matty:

Foute koptekst, maar wel leuke zinspellig :-)

• 10 Mei 2012 - 17:42

Sjanie Zutt:

Matty, ik wens je een goede, mooie en behouden reis. Klopt het dat je over 22 dagen ga? Groetjes

• 10 Mei 2012 - 18:02

Aad:

Ik dacht even dat jullie nog eerder gingen vertrekken dan wij. Maar na enig speurwerk begrijp ik dat de motoren al 20 dagen van te voren klaar en gepoetst staan. Is dat niet een beetje lang van te voren? Het lijkt wel of jullie er zin in hebben, ha, ha. Ik zit pas met mijn routes in Gibraltar. Moet nog 22 dagen plannen. Ga toch ook maar een tandje opschakelen denk ik.

• 10 Mei 2012 - 18:23

Anneke:

wat leuk is dit zeg.
    spannend........

• 11 Mei 2012 - 06:01

Ruud Lucassen:

Dus jullie zijn er helemaal voor! Waar heb je die reflectie-strips voor je helm gekocht? Het west-europese weer begint beter te worden, dus je vertrekt mooi op tijd. Hebben jullie alle routes en motels stand by? Of slapen jullie onderweg, "we zien wel"?
    Veel plezier en rij carefull,

lucky

• 11 Mei 2012 - 07:49

Frank:

Wat een heerlijk vooruitzicht. Lekker met zijn tweeën op de motor er op uit. Ik hoop dat Els en ik dit binnenkort ook kunnen. Ja, ze moet nog afrijden. Wanneer? zeg ik niet! Ik wens jullie een hele mooie en vooral droge en veilige rit toe en zie uit naar de dagelijkse verslagen (zonder tijdsverschil neem ik aan) Groet, Frank