De eerste voorbereidingen - Reisverslag uit Heerhugowaard, Nederland van Theo en Matty Welten - WaarBenJij.nu De eerste voorbereidingen - Reisverslag uit Heerhugowaard, Nederland van Theo en Matty Welten - WaarBenJij.nu

De eerste voorbereidingen

Door: Mattheo2012portugal

Blijf op de hoogte en volg Theo en Matty

03 Mei 2012 | Nederland, Heerhugowaard

Het roadbook is klaar. De routes zijn gepland, de informatie over de reis is verzameld en gebundeld.
De Motor van Theo is weggeweest voor onderhoud, die van Matty gaat volgende week en dan is het echt aftellen geblazen. Matty haar klompjes staan bij de achterdeur. Het werk in de tuin is voor de komende weken een zorg voor later.

• 03 Mei 2012 - 20:42

Ruud Lucassen:

Prachtig, jullie gaan voor je 26e huwelijksjaar weer een forse motortoer maken. Ga zeker je verslagen volgen. Veel plezier en denk om de reflectiestrips op je helm voor die rare Fransen.
    Lucky

• 03 Mei 2012 - 20:44

Herman:

Wat leuk dat de voorbereidingen al zover zijn.

• 03 Mei 2012 - 20:52

Ineke:

Dat veranderd mijn ochtendritme weer, eerst mattheo en dan krantje. Gezellig!

• 04 Mei 2012 - 06:00

Bert En Elly:

Spannend en leuk hoor,wij tellen de dagen af voor de superrally n duitsland.
    Rijden jullie met z`n 2tjes of in een groep?

• 04 Mei 2012 - 07:42

Els:

Hallo lieverds,

Heerlijk dat jullie weer zo'n mooie trip in het vooruitzicht hebben!
    We gaan het zéker volgen en op afstand meegenieten.
    Tot snel!

• 04 Mei 2012 - 19:25

Enkhuuzen:

Ik had tulpen sloffen leuker gevonden !!!!
    Fleuriger!!!

• 05 Mei 2012 - 07:15

Ingrid:

wij tellen met jullie mee, ha ha, maar de tuin is nu nog, voor ons 3 weken, nog aan mij om te doen. Daarna doet zoon Maarten het.
    Ook wij zijn druk aan het voorbereiden. Onze motoren gaan de 20e nog voor een laatste check. En dan gaan wij de 24e mei, om 18 uur aan boord in IJmuiden, waar onze reis begint. begin juni, treffen we elkaar dan in Spanje, om vanaf daar gezellig samen verder te rijden naar de Europese HOG dagen in Lissabon.
    Erg veel zin in.!!

• 10 Mei 2012 - 16:05

Tessa:

Gaat dus helemaal goed komen met jullie!

• 10 Mei 2012 - 16:17

Matty:

@ Ingrid. Maak je borst maar nat :-) onze motoren zijn voor onderhoud geweest, kost een rib maar we gaan er vanuit dat we nu heel, veel en veilig kunnen rijden. Wij tellen jullie dagen ook af, hebben jullie al een waarbenjij of is het het oude adres? We willen jullie eerste dagen natuurlijk ook tijdens os vakantie volgen.
    CU